Så här gjorde jag denna sajt!

skiss

Jag vill bara kort berätta hur jag gjorde denna sajt. Jag tänker väldigt visuellt och därför kom det naturligt för mig att illustrera hur jag vill/ska jobba. Så det började med att jag skissade för mig själv på min Ipad. Detta tyckte jag var spännande då det ger mig en bättre bild av hur jag tänker.  När jag sen kom hem efter jobbet rullade jag upp ritpappret som jag köpte i farten en gång på IKEA och började rita. Detta tejpade jag sen upp på bokhyllan vid skrivbordet (se bild). Jag illustrerade sen bilderna mer noggrant i Adobe Flash och sparade ut som png. Sen återstod arbetat att sätta text till illustrationerna. När detta var klart använde jag mig av ett utav mina favorit verktyg, WordPress, för att publicera. 3mil.se är en labbdomän och är man tillräckligt nördig så ser man namnet :)